Nardi’s

Haarsalon waar je
jezelf kunt zijn

Nardi’s

Als iemand die houdt van een goede dosis lef en het uitdragen van je persoonlijkheid vind ik het belangrijk dat een bezoek aan de kapper als een verwen moment voelt. In 2016 besloot ik daarom mijn eigen salon te starten. Met Nardi’s sta ik niet voor één specifieke stijl, maar wel voor één gedachtegoed: wees jezelf!

Aandacht voor elkaar

Door aandacht te schenken aan de persoon in onze kappersstoel zijn we ervan overtuigd dat je ‘nieuwe’ haar past bij wie je bent. Meer zelfvertrouwen. Meer plezier. Meer jij. Want ondanks dat je haar niet het belangrijkste is, is het toch zeker een goed begin!

Dit doen we samen. Ons team bestaat uit drie gepassioneerde kappers; Nardi, Alicia en Suzan (ook Tank, de salonhond, draagt haar steentje bij). Kwaliteit leveren en onszelf blijven doorontwikkelen zijn onze drijfveren. We voeren ons vak écht met passie uit. Creatieve fotoshoots, kledingmerken ondersteunen, trainingen geven of tutorials in elkaar zetten voor jullie. De prikkels blijven maar komen om het beste uit onszelf te halen om zo mooi werk, lees mooi haar, te creëren.

Nardi Alfing
“Heeft een voorliefde voor foute 80’s en 90’s hits!

Chantal
“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken”

De Tank
“Deze salonwachter laat zich de kaas niet van het brood eten”