Nardi’s heeft ruimte voor een ervaren kapper met een goede dosis zelfvertrouwen!

Bij Nardi’s geloven we dat je haar een verlengstuk is van je persoonlijkheid. Dit betekent dat we continue op zoek zijn om op de meest creatieve wijze onze klanten te verrassen in hun eigen stijl. Wij bieden onze klanten een relaxte, inspirerende omgeving waar iedereen zich welkom voelt. Nardi’s staat niet voor één specifieke stijl,… Lees verder Nardi’s heeft ruimte voor een ervaren kapper met een goede dosis zelfvertrouwen!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Vacature

Daar lust(rum) wij meer van!

Vijf jaar geleden begon ik vol goede moed met mijn eigen salon; Nardi’s. Een salon waarmee ik vooral de boodschap wil uitdragen dat je op je allermooist bent wanneer je jezelf kunt zijn. Ik wilde een omgeving creëren waar mooi en gezond haar vooral een verlenging is van iemands persoonlijkheid. Na vijf jaar kan ik… Lees verder Daar lust(rum) wij meer van!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Feestje!

Salon geföhnt haar met Nardi

De lockdown kunnen we gelukkig alweer enkele weken achter ons laten. De scharen worden weer in de haren gezet en de haarkleur vloeit weer rijkelijk. Het liefst zouden wij iedereen, elke dag, van een mooie coupe willen voorzien. Je de deur uit willen laten stappen met veel zelfverzekerdheid, omdat de wereld wel weer een goede… Lees verder Salon geföhnt haar met Nardi

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Video