Eindejaarsblog 2021

Een bijzonder jaar . . . 2021!

Afgelopen jaar was voor ons allemaal een jaar met uitdagingen. Ondanks dat kan ik terug kijken op een mooi en leerzaam jaar. Zonder Alicia was dit me niet gelukt! Alicia liet dit jaar zien hoe waardevol het is om een collega te hebben die meedenkt, hard werkt en altijd bereid is een lach op haar gezicht te toveren. Dankjewel Alicia, dat je het mij dit jaar een stuk makkelijker hebt gemaakt. Je mag trots op jezelf zijn!

2021 bracht ons zelfs een ‘klein’ feest van hoge waarde. Nardi’s bestond afgelopen juni namelijk vijf jaar!  Een prestatie waar ik erg trots op ben, maar ook erg dankbaar. Mijn dankbaarheid gaat vooral uit naar mijn team die altijd voor me klaar staat, en naar onze lieve klanten die ons al jaren steunen. Dankzij jullie kunnen wij nog steeds elke dag ons beroep met veel passie uitoefenen! 

Vrolijkheid alom!

Een ander element (of moet ik zeggen persoon) waar ik dankbaar voor ben, is onze altijd vrolijke en grappige Suzan. Alicia en ik zijn ontzettend blij dat we al sinds juli op haar versterking kunnen bouwen. Ze heeft inmiddels aangetoond een krachtige collega te zijn een echte teamplayer en vakfanaat! Helaas moeten we haar volgend jaar even missen, maar de reden hiervoor is gelukkig een mooie reden; ze gaat met zwangerschapsverlof! Geniet lekker van je verlof en jullie nieuwe spruit. Suzan is van januari t/m april afwezig. Dit betekent dat begin 2022 de wachttijden weer wat langer worden. Wij vragen jullie begrip voor deze situatie. 

Wat heeft 2022 voor ons in petto?

Veel leuke nieuwe kansen. Zowel voor ons als team Nardi’s, als voor ons persoonlijk.

  • De gloednieuwe Diversity 3.0 lijn wordt gepresenteerd. Wij zijn beretrots op het eindresultaat! Hopelijk vind jij de foto’s net zo tof als wij. Hoe gaat het nu zo’n shoot? Binnenkort vertellen we hier uitgebreid over in een blog.
  • Een nieuwe collega, we hopen dat iemand ons team komt versterken! Denk je nu meteen ‘Yes, er komt een plekje vrij!’ Schroom dan niet om je CV bij ons achter de deur te schuiven.
  • In februari hopen wij kennis te maken met Suzan’s dochtertje.
  • Onze topper Alicia gaat Nardi’s, met pijn in het hart, halverwege 2022 verlaten. Ze gaat een nieuwe uitdaging aan in het ICT-veld waarin we haar ontzettend veel succes wensen!
  • Last but not least . . . Tank krijgt een broertje of zusje. Ook Thomas en ik hopen dit jaar ouders te worden. Juni dit jaar verwachten wij een nieuw mensje op de wereld te zetten.

Dit zijn voor het aankomende jaar weer genoeg leuke spannende dingen. Ik heb er zin in. Tot in het nieuwe jaar!

x Nardi