Don’t go dull this winter

De temperaturen zijn alweer gezakt tot onder het kwik. Het voelt soms ijskoud aan en het kan niet anders dan dat deze temperaturen invloed hebben op je haar. Als s’ochtends de kou in je gezicht prikt wil je in ieder geval één ding; een zelfverzekerde uitstraling waar je de dag mee aan kunt. Een goed verzorgde bos haar kan hieraan bijdragen. In deze blog vertellen we hoe je je haar optimaal kunt verzorgen tijdens de heerlijk frisse winterdagen. 


Verzorging, verzorging, verzorging

Wij kunnen er niet vaak genoeg over beginnen maar om je haar gezond en sterk te houden is de juiste verzorging het allerbelangrijkste. Deze verzorging begint van binnenuit door gezond te eten, voldoende te bewegen en voldoende water te drinken. Maar hé……de juiste verzorgingsproducten zijn zeker zo belangrijk. Uiteraard is dit niet alleen in de winter het geval. Maar het kan zijn dat het in de winter qua verzorging net even wat anders nodig heeft.

Doordat in de winter de temperatuur buiten vaak erg verschilt met de temperatuur binnen heeft dit net als op je huid, ook effect op je haar. Hierdoor kan het soms droger, statischer of futloos aanvoelen. Ook lijkt het soms meer te pluizen door het vochtige weer. Hieronder zie je twee verzorgingslijnen die hierbij kunnen helpen.

De Kinessences Restore lijn
Deze lijn is echt gemaakt voor beschadigd en broos haar. Hij bouwt het haar van binnenuit weer op en zorgt op die manier dat het weer sterk en weerbaar wordt. De Restore shampoo reinigt zonder de natuurlijke olie balans van de hoofdhuid te verstoren. Het Restore Masker bouwt op en voorkomt verdere beschadiging. Mocht je haar een echte oppepper nodig hebben, dan raden wij de Restore Overnight Infushion aan. Dit is een nachtmasker om het haar van binnenuit nog sterker te maken. 

Het is een parabeen, sulfaat, en siliconen vrije lijn en dankt haar werking aan een vijftal ingrediënten:

  • Baobab heeft een anti-aging effect die de haarvezels hersteld
  • Guisante heeft een hoog peptide gehalte dat de zachtheid verbeterd
  • Moringa voedt en verrijkt de haarcellen
  • Quinoa bevat 8 essentiele aminozuren die weerstand bieden tegen haarbreuken
  • Macademia is rijk aan omega 9, b-groep vitaminen en mineralen

    Mocht je nog meer uit de restore lijn willen halen dan kunnen we tijdens je bezoek aan ons ook nog een salonbehandeling hieraan toevoegen. Met een extra booster die langdurig in je haar blijft. 

Nine Yards; een mooi alternatief

Een andere lijn waar wij helemaal blij van worden, is die van Nine Yards! In deze lijn vindt je onder andere de ‘On Track Repair Shampoo’, ‘Your Move Repair Conditioner’ en ‘Never Dull Treatment’. De repair producten van Nine Yards bevatten natuurlijke proteïnen die het haar beschermen en weer helpen op te bouwen. De On Track shampoo heeft een sulfaatvrije reinigings basis. Dit is minder irriterend en helpt een disbalans in de hoofdhuid te voorkomen. De Your Move conditioner reguleert de vochtbalans in het haar. Ideaal voor droog winterhaar.  Voor extra verzorging is de Never Dull een heerlijk masker waarmee je eens per week je haar kunt verwennen met een extraatje. 

De restore producten van Nine Yards zijn;

  • Vrij van parabenen, sulfaten, siliconen en MIT
  • Diervriendelijk
  • Vegan

Ben jij ook nieuwsgierig of een van deze lijnen wat voor jou is?  Wij adviseren je graag in de salon op basis van jouw haar. Het kan zijn dat we aan de hand daarvan kiezen voor een andere nog meer geschikte lijn. Wist je dat je onze producten ook per e-mail kunt bestellen? Wij zetten de producten dan voor je klaar, zodat je ze kunt ophalen op een moment dat jouw uitkomt.