Daar lust(rum) wij meer van!

Vijf jaar geleden begon ik vol goede moed met mijn eigen salon; Nardi’s. Een salon waarmee ik vooral de boodschap wil uitdragen dat je op je allermooist bent wanneer je jezelf kunt zijn. Ik wilde een omgeving creëren waar mooi en gezond haar vooral een verlenging is van iemands persoonlijkheid. Na vijf jaar kan ik oprecht zeggen dat deze droom werkelijkheid is geworden.

Na een turbulente tijd, ben ik ontzettend trots op het feit dat Nardi’s nog steeds bestaansrecht heeft. Dat bestaansrecht is er dankzij jullie! Jullie, de mensen die me er dagelijks aan herinneren dat ik met veel liefde en passie mijn vak mag beoefenen. Jullie, mijn hardwerkende collega’s, sparringpartners en leveranciers. En als laatste, jullie mijn lieve familie en vrienden die me ook buiten openingstijden altijd bijstaan.

Vandaag vieren we vijf jaar Nardi’s opdat er nog vele extra jaren mogen volgen en we met z’n allen mogen blijven genieten van in ieder geval fantastisch haar!

Proost en veel liefs,
Nardi Alfing

PS: Zonder mijn salonmaatjes Alicia en Tank was het nooit gelukt!